|
27.05.2023 14:22

Вікторія Булітко з “Дизель Шоу” показала розкішні квіти та розкрила, від кого така щедрість – коханий старався

Автор: Юлія Ящук

Погодьтеся, що нині багато відомих знаменитостей не розкривають деталі свого особистого й тримають в таємниці навіть ім’я своїх половинок. Проте фанати своїх кумирів ще з більшою цікавістю виманюють у них дану інформацію.

Гумористка Вікторія Булітко не виключення, адже вважає, що її медійна кар’єра може вплинути на щастя у власній родині. Чи то вона боїться забобонів, чи то її обранець не хоче розкривати свою особистість  – ми тільки гадаємо. Проте від ЗМІ та прихильників не можна приховати всю інформацію й таки відомо, що вона обрала чоловіка з сучасними поглядами на життя, який не вимагає від коханої ведення всіх домашніх справ з прибиранням, готуванням та забезпеченням затишного домашнього вогнища.

Вікторія Булітко

Ба більше, зізналася, що він й сам добре готує, тому Вікторії з чоловіком дуже пощастило, проте за інформацією пара в офіційному шлюбі не перебуває.

Вікторія Булітко показала розкішні квіти та розкрила, від кого така щедрість

Наша красуня поділилася такими чуттєвими подарунками, у вигляді м’яких іграшок та розкішних букетів квітів, які зазвичай дарують, щоб висловити свою увагу, любов або вдячність. Розсекретила, що так, коханий постарався, але мала на увазі кохане місто – Дніпро, де команда всього “Дизель Шоу” завітала до громадян з концертом. Акторка під враженнями поділилася своїми емоціями:

“Коханий наш Дніпро, дуже дякуємо за перший наш концерт і ми дуже переживали, тому що сьогодні було важко починати концерт через те, що рашисти не дають нам спокою, але дуже дякую нашим глядачам, які прийшли. А ще дякую вам за всі квіточки й ще дякую за подаруночки. Ми готуємося до другого концерту”, – розповіла Вікторія.

Вікторія Булітко показала розкішні квіти