|
28.05.2023 11:31

Лесю Нікітюк запідозрили у зірковій хворобі та неправдивості свідчень про конфлікт з Дурнєвим – ще триває

Автор: Юлія Ящук

За народну простоту, гумор та щирість українські телеглядачі подарували цій дівчинці шанс стати телезіркою України, проте блогер Богдан Беспалов на своєму YouTube-каналі вважає, що нині Леся Іванівна спіймала зіркову хворобу. Також блогер розкрив деталі їхнього конфлікту з Дурнєвим, якого за словами самої Нікітюк, вже давно не існує.

Сам же Богдан розповідає, що давні суперечки між Олексієм та Лесею продовжуються. Тобто, коли Нікітюк заявила, що вони з Дурнєвим ніколи не сварилися, що це придуманий хайп в Інтернеті, що це повна фігня – телеведуча сказала неправду.

Беспалов висловив свою думку, що знаменитість спіймала зіркову хворобу й поводиться останнім часом трішки зверхньо. Каже, що між ними конфлікт – це більш ніж природно, тому що у Лесі Іванівни, за його переконаннями корона і дуже велика.

“Леся трішки відбилася від реальності, бо зірка ти через те, що тебе полюбив народ, тому що ти була до них близькою, ти й була цим народом. Сьогодні ми бачимо зірку в тяжкому люксі”, – висловився Богдан Беспалов.

Лесю Нікітюк запідозрили у зірковій хворобі

Також додав, коли зірки намагаються публічно щось довести – значить там великі проблеми в стосунках. Тому, коли Нікітюк заявила, що суперечок між нею та Олексієм немає  – вони є й конфлікт, імовірніше за все, досі невирішений.

Ось так переконаний блогер Богдан Беспалов, який звик збирати всю інформацію про сучасних зірок, їхні таємниці та проблеми, які намагаються усіляко приховати від очей публіки.