Барбір, Мірошниченко, Гордєєв та інші зірки 1+1 у День народження Києва показали свої улюблені місця столиці

Сьогодні, 28 травня в останню неділю весни святкується день Києва і він є особливим для кожного місцевого жителя. І зовсім неважливо хто і коли приїхав сюди. Але кожен зміг полюбити це місто, як рідне.

Майже кожна друга людина мріє про те, щоб жити у столиці і у провінційних жителів настає така змога тоді, коли вони закінчують школу, адже можна вступити до університету й переїхати до омріяного Києва. Спочатку багатьом доводиться жити у гуртожитках, а згодом винаймати житло. Але ті, хто їде до столиці, готовий до цих випробувань, бо це є частиною успіху.

Кажуть, що великі міста закаляють характер, влаштовують перевірку на прочність та силу характеру й відсікають слабких людей. Тому, у столиці можуть затриматися не всі. Але, наприклад, ведучі каналу 1+1 показують, що можна ще й зіркою стати. У цей день Людмила Барбір, Тимур Мірошниченко, Єгор Гордєєв та інші розповіді про свої улюблені місця в столиці.

Тімур Мірошниченко

Місця Тімура

Тімур полюбляє ботанічний сад, але найбільше його надихають схили Дніпра, на які виходять вікна його квартири. Тимур народився і виріс у столиці, тому його кохання до цього міста є неймовірною.

Людмила Барбір

Місця Барбір

А от Людмила живе у Києві вже 23 роки й за цей час вона змогла покохати це місто, як рідне. Люда неймовірно любить гуляти Андріївським узвозом, Володимирською гіркою та любить зоопарк і Софію Київську.

Єгор Гордєєв

Місця Гордєєва

А от Єгор любить Поділ, а також, мало кому відомий Латинський квартал Кива, який знаходиться на вулицях Гончара, Коцюбинського та Хмельницького.

Юрій Горбунов

Місця Горбунова

Юра Горбунов неймовірно любить Володимирську гірку, Ярославів Вал, а станції метро Золоті ворота і Лук’янівську.

Тож, любов до Києва це щось таке особливе, що неможливо описати, але варто навчитися відчувати.

Схожі статті

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.