|
29.05.2023 16:01

Олександра Кучеренко, Катерина Осадча і Джамала зізналися в коханні одному й тому самому: і це заміжні жінки

Для кожного, хто колись був у Києві він стає особливим містом, хтось приїжджає сюди погуляти, а хтось і життя будувати. Насправді великі міста – це міста для здійснення мрій. Але перед тим як здійснити цю мрію, місто ламає людей і проводить їм перевірку на стійкість і серйозність намірів. Це може звучати якось пафосно, але це правда. Великі міста для сильних.

Колись й найвідоміші зірки України приїхали у столицю з великим бажанням жити тут і здійснити власні мрії. Але багато хто з них навіть і мріяти не міг про те, що має тепер. Тому зізнання у почуттях до Києва у його День народження – це не дивно.

Катя Осадча

Катерина Осадча виклала пост у соцмережу, де відверто зізналась у коханні до нього і назвала свої улюблені місця, а також згадала про свій час у столиці з батьками.

“Мій Києве, з твоїм днем. В дитинстві саме в День Києва вперше відчувалися перші подихи літа і майбутніх канікул. В цю святкову неділю ми сідали з батьками на 18 тролейбус та їхали з ними на Андріївський спуск, на вернісаж художників, що було окремим святом у святі” – написала Катерина.

Джамала

А от співачка Джамала змогла присвятити Києву свою любов, Вона також написала присвяту до цього дня.

“Києве мій. Ти вистояв цю ніч, вистоїш і наступні, аж до перемоги. Ти – це сміливість завжди й у всьому. Це моя Національна музична академія, де я не боялася виходити з джазовою програмою на сцену оперної студії” – написала  співачка.

Олександра Кучеренко

Жінка Дмитра Комарова також висловила своє почуття до улюбленого міста.

“Києве. Люблю безмежно. І святкую восьму річницю нашого життя разом. Я бачила тебе різним, але ніколи не мала бажання полишити тебе. Та і як, коли ти – найкращий у всьому світі? Тільки з тобою я живу, тільки тут – я вдома. Квітни вічно” – висловилась Саша.