|
01.06.2023 12:23

Настя Каменських на тлі чуток про розлучення з чоловіком Потапом зізналася в почуттях іншому – “Мій…”

Відому українську співачку Настю Каменських та репера Потапа запідозрили в нещирості їхніх почуттів і переконані, що справа йде до розлучення, проте пара запевняє в іншому.
Автор: Юлія Ящук

Зірковий шлюб цього подружжя нині на слуху буквально у кожного, оскільки про роман парочки запідозрювали ще з часів існування гурту “Потап і Настя”. Тому, коли у 2019 році публіка дізналася, що Каменських стала офіційною дружиною Потапенка – майже не здивувалися.

Наразі ширяться чутки про імовірне розлучення Потапа і Насті, мовляв, всі ці привітання з сердечками, публічні зізнання в коханні – гра, аби відвести підозру в проблемах у їхньому шлюбі.

Відомий блогер Богдан Беспалов заявив, що справді пара таємно запустила так званий “механізм розлучення” й причиною цьому стала нібито зрада Потапа. Сам він каже, що посилається на якісь анонімні джерела інформації від певних людей, які володіють цією правдою, яку зірки намагаються приховувати.

Настя Каменських зізналася в почуттях іншому

Прихильники все ж сподіваються на те, що в пари все гаразд у їхніх взаєминах, а поки Каменських публікує нові світлини зі своїм обличчям. Цього разу зірка постала на фоні прекрасного Києва і публічно зізналася в почуттях своєму рідному місту, оскільки все своє життя прожила та виросла саме в столиці.

“Місто мого серця. Мій Київ”, – написала Настя.

Нагадаємо, що нещодавно артистка потрапила до скандалу через розіграш автівки та Iphone в “благодійному конкурсі”, де після нього пообіцяла відправити 100 тисяч гривень на ЗСУ. Користувачам соціальної мережі стало незрозуміло, яке відношення донат має до розіграшу, а інші навпаки дорікнули зірці, що на фоні недешевого автомобіля Infiniti, ці гроші – це невелика сума. Хейт та критика від підписників зробили свою справу й співачка цей пост видалила.