Українські коміки розповіли, чи повернеться Зеленський у “Квартал 95” після президентства: “І зараз жартує”

Володимир Зеленський вже кілька років є президентом нашої найкращої на землі країни – України. Зеленський – це перший президент, який відважно та рішуче відстоює свободу та ім'я батьківщини.

На його долю дійсно випало нелегке випробування, він став президентом в ті часи, коли всьому світові спочатку загрожував Ковід і це ввело свої зміни до життя українців. А згодом і війна, яку розв’язала росія на території нашої батьківщини. Тому всі питання щодо безпеки громадян та щодо виборювання власної свободи.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленськи

Насправді від Зеленського ніхто навіть не очікував такої стійкості, мужності та сміливості, але він проявив себе з неймовірної сторони і тепер є прикладом справжнього лідера для кожного президента іншої країни. Володимиром насправді захоплені мільярди людей і це заслужено.

Та як відомо, до свого президентства він очолював студію “Квартал 95” і сам був там провідним актором. Також Володимир продюсував фільми й серіали, у яких сам брав активну участь. І ця професія дуже личила чоловікові, адже він насправді геніальний актор та комік.

Але коли Володимир йшов у президенти, він одразу сказав, що йде на один строк. Та на третьому році його президентства почалася повномасштабна війна. І навряд чи вона закінчиться до кінця терміну Зеленського. Але серед його колег вже йдуть розмови, чи повернеться він до розважального контенту після посади президента.

“Він навіть зараз на посту президента, він жартує, це можна побачити та почути у його виступах. Взагалі не здивуюся, якщо після президентства Зеленський зможе повернутися до “вечірнього кварталу”. Це було б класно”.

Але була й інша думка, яку висловив Ілля Лузан.

“Я думаю, що навряд чи він буде горіти цим заново. Ця війна його змінила докорінно, він на 10 років подорослішав”.

Тож, думки розійшлися, але вирішувати це питання лише самому Зеленському і лише після перемоги.

Схожі статті

Він красивий: Тіна Кароль поділилася рідкісним фото 15-річного сина, який зараз живе не в Україні

Відома українська співачка Тіна Кароль показала шанувальникам, як підріс її 15-річний син Веніамін. Хлопець вже протягом кількох років живе та навчається у Великій Британії.

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.