|
07.06.2023 09:53

Влад Яма публічно зізнався, що дружина Ліліана захотіла піти від нього: рушив за кордон лише заради неї

Популярний український хореограф Влад Яма — зразковий сім'янин та люблячий батько. Однак, 15 років тому його доля могла скластися абсолютно інакше.

Стосунки відомого українського хореографа Влада Ями та його красуні-дружини Ліліани вражають своєю ніжністю і делікатністю. Зіркова пара багато подорожувала разом до 2022-го, регулярно з’являлася в ефірах на радіо та телебаченні, охоче спілкувалася з журналістами. Подружжя заряджало своєю енергією аудиторію і завжди мало лояльну аудиторію.

Звісно, на популярність вплинули їхні стосунки, за якими фанати спостерігали із великим задоволенням. Втім, життя могло скластися абсолютно інакшим чином, якби Влад не проявив наполегливості під час серйозної кризи у взаєминах з обраницею.

Влад Яма публічно зізнався, що дружина Ліліана захотіла піти від нього

Влад Яма публічно зізнався, що дружина Ліліана захотіла піти від нього

Так, декілька років тому світ побачив ексклюзивний сюжет, в якому Влад розповів, як Ліліана намагалася від нього піти. Сталося це, коли про її існування шанувальники хореографа навіть не здогадувалися. На той момент він брав участь у проєкті “Танці з зірками”. Зіркова хвороба, плітки про роман з Наталією Могилевською, а також слава, яка звалилася на плечі танцюриста неабияк погіршили стосунки молодих людей.

Спочатку Влад прийняв бажання коханої завершити їхній роман. Але коли вона поїхала за кордон та почала жити наново, він усвідомив, що до безтями її кохає.

“Дійшло до того, що я міг їхати в авто, згадати Лілію, поплакати на світлофорі і їхати далі. Я думав: “Мабуть, це неправильно”, –описував свій стан суддя танцювального проєкту.

А тому довелося їхати услід за нею та повертати кохання усього свого життя. Просто не було, однак Владу вдалося реалізувати даний план.

Влад Яма публічно зізнався, що дружина Ліліана захотіла піти від нього

Зараз пара виховує спільного сина Леона та проживає в Сполучених Штатах Америки, Маямі. Зіркове сімейство емігрувало 24 лютого. Влад запевняє, що організував виїзд з України цілком законно і до сьогодні активно допомагає благодійним фондам та волонтерським організаціям, аби підтримати свою батьківщину. Через міграцію хореограф регулярно стикається з хвилями критики та відвертого хейту.