|
07.06.2023 23:45

Куди подівся чоловік, який став коханням усього життя Наталії Могилевської: знайшов собі молоду та сімейну

Після однорічного шлюбу з Дмитром Чалим Наталія Могилевська так і не вийшла заміж. Розлучення сталося 20 років тому, але з тих пір співачка жодного разу не стала дружиною. Натомість доля їй подарувала шалене кохання, яке надихнуло її на створення культових композицій, а також назавжди залишилося у пам’яті шанувальників. Мова йде про роман з Єгором Долініним.

Наталія Могилевська розповіла про свої стосунки з колишнім обранцем Єгором Долініним

Наталія Могилевська розповіла про свої стосунки з колишнім обранцем Єгором Долініним

Пара прожила разом 5 років. На той момент бізнесмен виховував трьох дочок від попередніх стосунків. Артистка взяла на себе роль мачухи і тоді ж вперше заговорила про бажання стати матір’ю. Хоча почуття були потужними, кризи у взаєминах також ставалися доволі відчутні.

Через свою захопленість творчою кар’єрою Наталія ледь не втратила кохану людину, але змогла завоювати його довіру. Тим не менш, надовго цього рішення не вистачило і згодом преса почала помічати, що Наталія та Єгор не разом.

Незабаром підприємець так і знайшов жінку, яка відповідала його вимогам, адже Єгор мріяв побачити в Наталії більше уваги та фокусу на сім’ї. У руки до журналістів потрапили кадри, на яких бізнесмен одружується з молодою та нікому не відомою красунею.

Наталія Могилевська розповіла про свої стосунки з колишнім обранцем Єгором Долініним. Кадр з весілля бізнесмена

Згодом в інформаційному просторі з’являлися чутки, що нова обраниця бізнесмена дуже м’яка та чутлива людина з добрим серцем. А от Наталії Могилевській приписували ревнощі.

Наталія Могилевська розповіла про свої стосунки з колишнім обранцем Долініним

Через це співачка була вимушена зробити публічне спростування, в якому вона заявила, що не дивлячись на безмежну повагу до колишнього, їхня історія завершилася, про ревнощі мова не йде і в цілому вона його особистим життям не цікавиться. Далеко не всі шанувальники повірили у це зізнання, і тим не менш дороги колишніх закоханих розійшлися назавжди і більше не перетиналися.