|
08.06.2023 22:39

Євген Кошовий дізнався про складні стосунки з дочкою Варварою після скандалу навколо неї: “В неї такі запроси”

Знаменитий український гуморист Євген Кошовий дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому вперше розповів про кризу у стосунках зі старшою дочкою Варварою.

За життям старшої дочки Євгена Кошового вже активно слідкує українська молодь, а тому Варвара не так давно встигла навіть потрапити в скандал. Мова йде про відео, на якому дівчина використала російську музику. Гамір навколо вчинку дівчини довго не вщухав, але все ж таки закінчився, хоча і залишив слід у житті сім’ї.

Євген Кошовий розповів, чому мав проблеми у стосунках з старшою дочкою

Євген Кошовий розповів, чому мав проблеми у стосунках з старшою дочкою

Нещодавно гуморист дав ексклюзивне інтерв’ю для Слави Дьоміна, в якому розповів про те, що відбувалося після даного скандалу, а також про стосунки зі спадкоємицею.

Артист зізнався, що зі своєю дочкою він провів бесіду, в якій пояснив, що, власне, сталося. Також Євген поділився з аудиторією думкою, що підлітки здебільшого вважають доречним використання музики тих російських артистів, які підтримали Україну через їхню позицію.

Втім, мова зайшла і про особисті взаємини зіркових батька та дочки. Євген щиро зізнався, що впродовж 2 років в них була серйозна криза, яка, на щастя, вже закінчилася. Цей період пропав якраз на перехідний вік дівчини.

“Варвара не виросла мажоркою, але в неї трошки такі запроси знаєш… В неї немає стопу такого. Вона така: я хочу, я хочу, я хочу. І я кажу: “Одне хочу”. І це я вважаю вже прогрес у наших стосунках відносно фінансових складової. Були (складні стосунки). І не тільки зі мною, і з мамою теж. Десь протягом 2 років. Зараз час зовсім інший. Зараз, на жаль, можна сказати, що 30 відсотків життя наших дітей малюють гаджети. І все, що в тих гаджетах є”

На даний момент Варвара Кошова вже планує своє майбутнє і мріє пов’язати життя з сценою. Євген підтримує спадкоємицю і розуміє її. Зокрема, він натякнув, що дівчина не просто так вивчає польську мову.

Молодша спадкоємиця артиста на даний момент навчається у другому класі. Зокрема, і Євген прокоментував, що їй доводиться проживати найщасливіші роки свого життя у доволі трагічні і важкі часи, як і іншим українським дітям.