|
09.06.2023 12:12

Євген Кошовий зізнався, чому вважає Володимира Зеленського найкращим другом – “Ситуації були різні”

Автор: Юлія Ящук

Справжню чоловічу дружбу нічим не зламати, тому складні життєві ситуації ладні показати, хто з тобою залишиться до кінця життя, а хто покине при перших труднощах. На долю нинішнього Президента України звалилося чимало випробувань, проте його колеги, команда “кварталівців” завжди підтримували та продовжували дружній зв’язок з Володимиром.

Євген Кошовий для інтерв’ю Слави Дьоміна розповів, що вважає своїм єдиним найкращим другом Володимира Зеленського, а інші – це друзі, яким довіряє і в яких впевнений. Пояснив, чому Зеленського поставив до цього списку:

“Я просто з Володимиром Олександровичем провів дуже багато часу ніж з іншими й ситуації були різні, в яких міг сказати тільки йому, й ми вирішували це на тихому рівні. Тому, найкращий – один, всі інші вірні”, – розповів Євген.

Також Кошовий зазначив, що досі між собою продовжує називати командувача країни “Вованом”, однак розуміє, що в медійному просторі цього дозволити не може, адже впевнений, що треба дотримуватися субординації.

Євген Кошовий зізнався, чому вважає Володимира Зеленського найкращим другом

Не оминули й теми про другий термін Володимира Зеленського на посаді Президента України. Кошовий вважає, що його український народ просто так не відпустить, тому гадає, що варто продовжити працювати після закінчення першого.

Справді, Зеленський докладає чимало зусиль в боротьбі за свободу, незалежність та право жити на своїм землі й за цей проміж часу було зроблено великий відсоток роботи.