|
09.06.2023 15:22

“Непроста людина це зробила”: Костянтин Грубич вперше розповів, хто винен у загибелі його старшої дочки

2014 року популярний український телеведучий Костянтин Грубич проходив через найважчий період у своєму житті, адже зірка дізнався, як це — втратити рідну дочку. Його вісімнадцятирічна спадкоємиця пізно ввечері поверталася додому. Сталося ДТП. Зловмисник втік, а дівчина загинула.

До сьогодні винуватця її смерті поліція так і не знайшла, що вже казати про кримінальне провадження, але Костянтин впевнений, що вони знають, хто він, але приховують правду.

Костянтин Грубич вперше розповів, хто винен у загибелі його старшої дочки

Костянтин Грубич вперше розповів, хто винен у загибелі його старшої дочки

Про це зірка вперше розповів у своєму інтерв’ю для Аліни Доротюк.

“Досі нічого не знайшли. І це відкрите питання, я вважаю, що я і не знаю, чи хотів би я дізнатися, хто це зробив. У нас з дружиною на це різні погляди. Вона вважає, що треба знати. Але справа не закрита, і чим далі, ми все більше переконуємося, так у нас якесь своє бачення, що слідству відомий злочинець, мабуть від самого початку. Але зроблено так, щоб він був невідомим. Я думаю, що це був футбол у той вечір, це не така вже ніч була, це 12 годин, ми могли легко піти її зустріти. Але все ж таки доросла людина, 18 років… Вона сама не хотіла, щоб ми її зустрічали. Я картаю, що я цього не зробив. І навіть сердився. Мені здається, що це просто йде замовчування. Але я розумію, що я — зацікавлена особа, і не можу це все об’єктивно сприйняти. Мені правду розказують по папірцям, вони все проробили правильно начебто. Внутрішнє відчуття, що ми ошукані. Що тут в знову вступила в справу корупція. Що це якась непроста людина це зробила, але ж вона ходить по землі тут. І як з цим жити? Мене тішить, що є Бог, і Бог розбереться”

При цьому зірка зізнається, що так насправді і не прийшов до тями після цієї втрати, і просто навчився з цим болем жити. Після трагедії у сім’ї Костянтин Грубич надовго зник з телебачення і пережив серйозний спад у кар’єрі, що не дивно. Але зараз він повернувся на минулі позиції і тішить своїх глядачів власним професіоналізмом та підходом до подачі інформації.