|
11.06.2023 21:11

Володимир Остапчук привів свою молоду кохану Полтавську до їхнього з Горняк будинку: “Будемо жити всі разом”

Зберегти хороші стосунки зі своєю колишньою дружиною Оленою Войченко Володимиру Остапчуку не вдалося. Одразу ж після розлучення екс-подружжя почала публічно скандалити. Обидва не добирали інформацію, якою ділилися стосовно одне одного, і хоча через декілька років здавалося, що нічого нового публіка не може почути від екс-пари, їм вдавалося глядачів дивувати.

Христина Горняк же запевняла, що у випадку, якщо розлучиться з Володимиром, то вони не будуть виносити усі скандали на публічний осуд. Але перший скандал між колишніми вже стався.

Володимир Остапчук привів свою молоду кохану до їхнього з Горняк будинку

Володимир Остапчук привів свою молоду кохану Полтавську до їхнього з Горняк будинку

Так, нещодавно Христина Горняк дізналася з преси, що Володимир Остапчук привів свою нову кохану Катерину Полтавську до їхнього з нотаріусинею будинку і почав планувати будівництво. Відмітимо, що телеведучий та юристка так і не поділили маєток і до сих пір його доля не була вирішена. Тепер же навколо майна розгорівся конфлікт.

Христина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відповідь на побачене і заявила, що по закону маєток має бути поділений навпіл, а отже Христина буде жити разом з Володимиром та Катериною.

Володимир Остапчук привів свою молоду кохану Полтавську до їхнього з Горняк будинку

“Ну ок, будемо жити всі разом, адже майно, набуте нами в законному шлюбі, є нашим спільним майном колишнього подружжя!” – зазначила нотаріусиня.

Нагадаємо, що будинок будувався в елітному селищі. Там екс-подружжя готувала не тільки дитячі кімнати для спадкоємців Володимира від попереднього шлюбу, але й готувалися кімнати для майбутніх спільних дітлахів. Будівництво говорило про те, що пара навіть не розглядає імовірність розлучення найближчим часом, але все склалося абсолютно інакшим чином.

Зараз ведучий живе разом з новою обраницею, журналісткою Катериною Полтавською. Олена Войченко разом з дітьми зірки перебуває в Канаді, а Христина не так давно завітала до європейських лікарів з метою вилікувати свою нирку.