|
13.06.2023 20:44

Ані Лорак “спровадила” доньку ексу Мурату: новий коханець Ісаак Віджраку не впорався з роллю вітчима

Лорак з самої юності була дуже талановитою, і вона брала участь у різних конкурсах талантів, саме на одному з таких її талант помітив продюсер і запропонував співпрацю, точніше, взяв під крило юну співачку, з якої йому вдалося зробити зірку української естради.

Ані Лорак

Багато років Ані нічого не потребувала, вона жила у квартирі, куди їй доставляли все необхідне, продукти, особисті речі, та навіть, її дивні запроси. Тобто, вона жила як королева, яка співала, ходила на репетиції і виступала на концертах. Звісно, це теж досить складна робота, яка потребує багато часу та наснаги.

Але в певний час жінка таки змогла знайти час ще й на особисте життя, яке було досить бурхливим та цікавим. Річ в тому, що Ані познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу, який є турецьким бізнесменом на курорті. Виявляється, вони разом відпочивали і саме з цього все почалося.

Роман закрутився настільки, що переріс у доволі щасливий шлюб. Дівчина сильно закохалась і погодилась вийти заміж за Мурата. Їхнє весілля було гучним та гарним, адже в той час Лорак вже була зіркою. Гостей було багато та й багато відомих гостей було запрошено на свято.

Згодом у родини з’явилась донечка Софія, яка вже доволі доросла. Щоправда, родина вже не разом, оскільки, Ані та Мурат давно розлучені і в кожного своє нове життя і кохання, в Соня – це єдине, що досі пов’язує їх. Днями Софія відзначала свій День народження і це свято пройшло веселим це показала зіркова мама у соцмережах.

Лорак з донькою

Та загалом, Соня проводить більшу частину свого часу з батьком, адже Лорак є досить зайнята, щоб мати можливість приділяти багато часу для виховання доньки.