|
14.06.2023 13:03

Емігрантка Наталія Холоденко роздає роботу українкам на лазурному узбережжі Франції: “Середня зп 10-15 євро”

Одна з найбільш популярних психологів України Наталія Холоденко нині перебуває в романтичній Франції й надала необхідну інформацію українкам, які потребують заробітку.
Автор: Юлія Ящук

Відзначитися та заявити про себе, як справжнього фахівця своєї справи, Наталія зуміла завдяки участі в багатьох телешоу, де конче необхідна експертна психологічна думка. “Половинки”, “Один за всіх”, “Від пацанки до панянки” та інші проєкти зробили свою справу й тепер про Холоденко знають багато українців.

З початку повномасштабного вторгнення психологиня, як і достатня кількість інших жінок з дітьми перебралася шукати прихистку за кордоном. Спочатку повідомила, що проживала на території Німеччини в сім’ї німців, а нині перебуває в розкішній Франції. Її блог став корисним порятунком з допомогою та порадами в боротьбі зі стресом та іншими правилами про збереження здорового емоційного стану.

Наталія Холоденко роздає роботу українкам на лазурному узбережжі Франції

Так, нещодавно у своєму блозі соціальної мережі Instagram Наталія надала необхідну інформацію жінкам, які знаходяться в пошуку роботи. Розповіла, що на лазуровому березі наразі велика необхідність в послугах няні та клінінг-леді.

“Даю інформацію про роботу. На лазуровому березі дуже великий запит на нянь з проживанням і клінінг-леді. Багато сімей з України. Кожного дня чую як запитують. В цілому роботи такої дуже багато. Середня зп прибирання 10-15 євро на годину. Няні, як правило, ставки”, – повідомила Холоденко.

Наталія Холоденко роздає роботу українкам на лазурному узбережжі Франції

Вона запевняє, що таких українських сімей багато, однак важливо вміти знайти до кожного підхід, гарно там почуватися й збігатися з ними, їхніми думками та поглядами. В разі зацікавленості, психологиня готова надати всю інформацію детальніше та відповісти в коментарях на всі запитання.