|
14.06.2023 18:13

Правда чи здогадки? Ширяться чутки, що Надя Дорофєєва вийде заміж за Кацуріна найближчими днями

Насправді мало хто міг собі уявити, що роман Михайла і Наді зможе стати чимось справжнім та серйозним. Але це виявилось справжнім коханням. І так буває у житті, коли ти багато років живеш з однією людиною, і думаєш, що любиш, а поруч постійно є той інший, якого ніколи у думках навіть не розглядаєш на роль коханого. Проте саме він стає долею.

Надя і Михайло

Загалом все те, що відбувається на любовному фронті людини є справжньою загадкою. Але рішення можна знайти тільки з часом. Любов – це майже єдина річ у житті, яку люди не навчилися контролювати. І саме вона додає у життя складнощів та водночас чудових моментів, які роблять нас і наше життя набагато кращим та яскравішим.

Так сталося між Кацуріним і Дорофєєвою, вони пів життя були друзями, досить часто проводили час разом, але бувши у шлюбах, навіть не здогадувалися про те, що між ними можуть бути такі події і настільки сильні почуття. Але доля сама все розставила на свої місця. Нині вже всі звикли до їхнього союзу і багатьом ця пара закоханих дуже сильно імпонує. Хоча спочатку такого не було.

Дорофєєва іноді виступає на своїх концертах з Мішею, активно ділиться тим, що відбувається у їхньому спільному житті та вже давно не соромиться показувати свою любов до нього. Вони обидва припинили боятися і звертати увагу на думку оточення – саме це і стало правильним рішенням, адже вони обрали себе.

Чутки про весілля Наді і Михайла

Та в одному з телеграм каналів, з’явилися чутки про те, що Надія і Михайло найближчими днями збираються одружитися. Поки що цьому немає жодного підтвердження, але якщо на одному з каналів є такі припущення, значить повинна вийти назовні й фундамент цієї новини.