|
15.06.2023 13:24

Колишній Дорофєєвої Володимир Дантес розповів, де знаходиться нині – досягнув бажаного та покинув Україну?

Автор: Юлія Ящук

Відзначитися в просторі шоу-бізнесу та отримати неабияку популярність допомогла колишня дружина Надя Дорофєєва, з якою розлучився у 2022 році. Співак зізнався, що у шлюбі часто впадав у депресії й відчував, що його кохана значно успішніша, заробляє більше й має шалений успіх, чого не скажеш про самого Дантеса.

Однак все змінилося, коли новина про розлучення розлетілася мережею та почала бути темою номер 1 в обговореннях. Всі, чомусь стали на захист Володимира, а Дорофєєву звинуватили, мовляв, даремно покинула Дантеса й зруйнувала сім’ю Кацуріних.

Володимир Дантес розповів, де знаходиться нині

Ба більше, сам Володимир тепер зустрічається з ексдружиною Міші Кацуріного – Дашею. Дружба, яка колись була досить серйозною між двома подружжями підштовхнула на зміну своїх коханих в обліку одне одного.

Володимир Дантес розповів, де знаходиться нині

Блог зірок в соціальних мережах, публіці може надати багато відповідей на власні питання. Так, у своєму Instagram Володимир повідомив користувачам, де перебуває нині й чи все в порядку за період довгих тривог та потенційних небезпек. Чоловік розповів, що знаходиться вдома, в столиці та описав загальний стан справ:

“Я сиджу вдома, ну ви всі питали, що я й де. Я вдома, готую собі обід. Поки інформації більше немає”, – розповів Дантес.

Володимир Дантес розповів, де знаходиться нині

Також Володимир анонсував вихід нового тизеру, якій має бути цікавим та крутим в його роботі, тому закликав аудиторію приготуватися. Всім українцям наразі складно в тих умовах, в яких доводиться функціонувати, однак улюблена справа здатна повернути нас до нормально життя.