|
16.06.2023 10:57

Квартири від коханців, скандал з Кароль і нелюбов до статусу утриманки: що ви не знали про Іванну Онуфрійчук

Відома українська телеведуча Іванна Онуфрійчук більше 2 років проживає у Швейцарії разом зі своїм чоловіком Алмазом. Остаточно вона перебралася до Європи після весілля, однак цей період майже зівпав з початком повномасштабної війни. Зірка допомогла усім своїм родичам евакуюватися, а сама згодом повернулася за улюбленцем Персиком, який залишився в квартирі. Заради свого пухнастика Іванна була готова пройти через воду та полум’я.

Що ви не знали про Іванну Онуфрійчук

Що ви не знали про Іванну Онуфрійчук

І хоча знаменитість вже давно у шоу-бізнесі, на всю Україну її слава прогриміла після скандалу з Тіною Кароль. Так, Іванна почала співпрацювати з телеканалом “1+1” та зайняла місце поп-діви. Тіна не змогла промовчати та гучно відреагувала на дану новину, заявивши, що її конкурентка придбала собі позицію за гроші чоловіка. Тоді ж Іванна дала публічну відповідь, в якій попросила співачку не пліткувати.

Онуфрійчук завжди гостро реагує на неприємні висловлювання на свою адресу. Зірці не подобається, коли їй приписують статус дружини мільйонера і не надто полюбляє слово “утриманка”. У своїх минулих інтерв’ю Іванна чесно розповідала, що в обранці завжди обирала не бідних, а тому у подарунок могла прийняти і квартиру, і машину.

Що ви не знали про Іванну Онуфрійчук

Найбільше ревно зірка відноситься до своєї професійної репутації. Телеведуча робить недопустимими навіть натяки на те, що свого успіху вона досягла за чужий рахунок, і завжди нагадує, що працює на телебаченні досить давно, а шлях її був тернистим і доволі поступовим.

Нагадуємо, що не так давно Іванна Онуфрійчук анонсувала своє бажання стати матір’ю. Жінка повідомила, що вони з чоловіком вже активно працюють над питанням майбутнього батьківства і цілком імовірно, що незабаром шанувальники почують щасливу новину про скоре поповнення в родині. Як саме родина вирішує питання достеменно невідомо, але телеведуча натякнула, що вони спілкуються на цей рахунок з лікарями, готуючись до цього важливого періоду з усією відповідальністю.