|
18.06.2023 14:24

Дружина, діти, цікаві факти та біографія: що відомо про переможця “Мастершеф. Професіонали 4” Кабулахіна?

Нещодавно стало відомо, хто переміг у “МастерШеф. Професіонали 4”. Артем Кабулахін одразу ж здався аудиторії доволі цілеспрямованим і потенційно претендентом на роль найкращого учасника в четвертому сезоні. Тому здебільшого глядачі не сприйняли цей поворот подій як неочікуваний.

Що відомо про переможця Мастершеф. Професіонали 4 Артема Кабулахіна

Втім, сам Артем оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання, що для нього перемога стала несподіванкою.

“Я не очікував. Це квінтесенція всіх емоцій, які були в мені протягом усіх місяців зйомок. Це сильно! І це те, які ми, українці. Щоб не було, ми встаємо та йдемо далі”, – прокоментував своє визнання переможець “МастерШеф” . Професіонали “.

Що відомо про переможця Мастершеф. Професіонали 4 Артема Кабулахіна

Що відомо про переможця Мастершеф. Професіонали 4 Артема Кабулахіна

Про кулінара тим не менш відомо небагато. Чоловіку 25 років і він проживає в Києві. Як професіонал Артем реалізувався давно, а втім, відчував потребу у натхненні, і саме тому прийшов на телебачення. Окрім цього Артем запевняв, що хоче згадати, чому взагалі почав готувати.

Переможець веде власний блог в соціальній мережі Instagram. Здебільшого у його профілі можна знайти фотографії або естетичних страв, або кадри природи. З контенту, який публікує Артем одразу зрозуміло, що чоловік є романтиком, і свій романтизм переносить на кухню, завдяки чому йому вдається вражати публіку своїми справами.

Що ж стосується особистого життя, то Артем небагатослівний. Свої стосунки він явно публічними робити не збирається, а на його сторінці немає жодних фотографій з сім’єю, або коханою жінкою.

Про дітей молодої людини також нічого не відомо, але зважаючи на його вік, є висока вірогідність того, що спадкоємців Артема поки що немає.

Що відомо про переможця Мастершеф. Професіонали 4 Артема Кабулахіна

Нагадуємо, що серед претендентів на звання переможця кулінарного шоу також були Іван Іванчук та Антон Гільчук. Саме ці учасники увійшли у суперфінал та боролися за перше місце.