|
20.06.2023 16:13

Тіна Кароль вперше зізналася, чому помер її єдиний чоловік Євген Огір: “Я не змогла врятувати”

Свого часу майбутній чоловік Тіни Кароль Євген Огір зміг врятувати її. Артистка не приховувала, що стосунки з її колишнім продюсером складалися вельми погано, і її моральний стан, м’яко кажучи, залишав бажати кращого.

Швидко робочі стосунки переросли любовні і пара прийняла рішення про одруження. Справжня церемонія відбулася на Мальдівах, а після повернення до столиці Тіна та Євген відгуляли гучне весілля, за яким спостерігала уся Україна.

Тіна Кароль вперше зізналася, чому помер її єдиний чоловік Євген Огір

Свого первістка Веніаміна поп-діва народила саме від Євгена. Однак насолодитися щастям батьківства чоловік не встиг. Власне, як і завершити ремонт у будинку, який він зводив для своєї родини.

Тіна Кароль вперше зізналася, чому помер її єдиний чоловік Євген Огір

Незабаром сімʼя дізналася про страшний діагноз чоловіка — рак шлунку. За цей час продюсер помітно змарнів та схуднув. Однак, не припиняв супроводжувати свою кохану різноманітні заходи, і навіть спілкувався з журналістами. Чоловік не закривався від світу, і навіть знаходячись на самому краю, покликав до себе колишню дружину, щоб попрощатися.

Боротьба за життя Євгена не дала результатів. Знаходячись у німецькій клініці, чоловік попросив у Тіни рушити на концерт, який вона мала дати, а сам тим часом пішов на той світ.

З тих пір ціна не тільки вшановує пам’ять свого чоловіка публічно, але активно інформує публіку про рак, і окрім цього бере участь у найрізноманітніших благодійних акціях.

Тіна Кароль вперше зізналася, чому помер її єдиний чоловік Євген Огір

“Благодійною діяльністю я займаюся вже 9 років. З мрією та надією, що мені вдасться врятувати багато життів, тому що життя важливої людини в моєму серці, я не змогла врятувати”, – свого часу зазначила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм і додала, що свою благодійну діяльність вона присвячує своєму покійному чоловіку.

Рівно 10 років Тіна Кароль не перебувала в офіційних стосунках з жодним чоловіком. Євген залишається для неї канонічною фігурою, адже він зміг не тільки допомогти їй розірвати коло, що могло коштувати її життя, але навіть після своєї смерті надихав, а також мотивував йти вперед.