|
22.06.2023 13:06

Зірка Нового каналу Леся Нікітюк в чорній сукні міді вперше розкрила справжню вагу – “Передайте всім”

Зірка Нового каналу Леся Нікітюк наважилася розсекретити свою справжню вагу в довгій сукні міді, яка вдало підкреслила її довгі ноги та витончену талію.
Автор: Юлія Ящук

Своїм життям, особливо деталями любовної лінії, знаменитість хвилює багато українських глядачів та читачів її блогу, адже жінка запевняє – власне серце досі вільне, а от про минулі стосунки пресі повідомляти не прагне.

Публіка обговорює, мовляв, Нікітюк прекрасна кандидатка на роль головної холостячки 3 сезону. Та й сама телеведуча надавала певних натяків, що могла б погодитися на цю авантюру, однак офіційної відповіді знімальній групі СТБ та своїм прихильникам не повідомляла.

Леся Нікітюк вперше розкрила справжню вагу

Наразі Нікітюк активно займається розвитком успішної кар’єри однієї з найбільш популярних телеведучих країни на Новому каналі, а також ділиться секретами та бекстейджами зі знімань нового сезону “Хто зверху?”, з нинішнім колегою Богданом Шелудяком, який прийшов замінити Сергія Притулу.

Леся Іванівна як ніхто інший знає подібні відчуття, коли стикаєшся з хейтом та невдоволенням публіки на початку шляху, тому підтримує Богдана у його починаннях роботи в розважальному шоу.

Днями зірка наважилася розсекретити цікавий факт з її даних у фігурі. Знаменитість показала довгу чорну сукню міді, яка підкреслила розкішні ноги моделі та тонку талію. Несподівано для всіх, жінка повідомила, яку вагу має станом на дану хвилину.

Леся Нікітюк в чорній сукні міді вперше розкрила справжню вагу

“Моя вага зараз 65 кілограмів. Вперше в житті. Запишіть собі й зафіксуйте. Передайте всім ЗМІ”, – розповіла Нікітюк.