|
23.06.2023 11:35

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан розсекретила, чи спілкується з колишнім Заливако – “Не бачу сенсу”

Автор: Юлія Ящук

Пара, яка знайшла одне одного завдяки романтичному проєкту на СТБ Анни Богдан та Михайла Заливако викликала захват та повагу у публіки, адже їм чи не єдиним вдалося зберегти кохання після закінчення знімань шоу.

Вони довели, що були щирими з телеглядачами, показуючи на загальну аудиторію, зародження своїх почуттів. З початку повномасштабного вторгнення багато українських пар не впоралися з випробуваннями та кризою у взаєминах, тому найпростішим варіантом бачили не боротися за своє щастя.

Анна Богдан розсекретила, чи спілкується з колишнім Заливако

Герої нашого матеріалу не виключення, адже влітку 2022 року турагентка повідомила про закінчення романтичної історії кохання за власної ініціативи. Користувачі сподівалися, що це тимчасове рішення й сварки згодом минуть, однак бачимо, на возз’єднання пари годі й сподіватися.

Нещодавно користувачі соціальних мереж поцікавилися у дівчини, чи підтримує вона зв’язок з колишнім коханим, головним героєм проєкту “Холостяк-11” Михайлом Заливако. Анна зазначила, що не бачить сенсу в цьому спілкуванні, тому екскохані не обмінюються ніякими смс-повідомленнями та дзвінками.

“Я не бачу сенсу спілкуватися з колишніми, звичайно, якщо вас не пов’язують діти або спільний бізнес”, – відповіла Богдан.

Анна Богдан розсекретила, чи спілкується з колишнім Заливако

Нагадаємо, нещодавно героїня нашого матеріалу організувала тур до сонячної Туреччини, який склався з незнайомих їй людей, що познайомилися лише в процесі відпочинку. Дівчина зізналася, що спочатку туристи були дещо сором’язливі, однак згодом їм вдалося знайти друзів серед одне одного та весело провести час.