|
24.06.2023 11:35

Холостячка Злата Огнєвіч досягла бажаного та покинула Україну: місцем зупинки стала дощова Варшава

Автор: Юлія Ящук

Українська публіка обожнює говорити про особисте життя відомих знаменитостей, проте варто пам’ятати – зірки теж люди, які ладні помилятися у виборі своєї другої половинки. Холостячка Злата Огнєвіч отримала колосальну підтримку від прихильників та глядачів СТБ після болісного розриву стосунків з Андрієм Задворним.

Сама ж знаменитість обурена постійними питаннями про дітей та заміжжя, адже переконана, що на все свій час й, навіть, згодна взяти маля з дитячого будинку. Однак додала, це питання треба обговорювати, безпосередньо, зі своїм майбутнім обранцем.

Злата Огнєвіч

Нещодавно знаменитість почала ділитися світлинами та відео зі своєї подорожі за кордоном. Огнєвіч повідомила, коли долетіла до Варшави, їжі в номері не було, адже прибула в досить пізню годину ночі. Заінтригувала прихильників творчості, мовляв, задумала щось таке, для чого є натхнення та бажання до роботи, імовірно, натякаючи, на написання нових треків.

“Долетіла…. Їжі в номері нема, пізно, все закрито, доведеться сидіти на воді. Задумана цікаве, буду втілювати. Нарешті, для цього є час і, головне – натхнення”, – розповіла Злата.

Злата Огнєвіч досягла бажаного та покинула Україну: місцем зупинки стала дощова Варшава

Також показала, як прогулюючись вуличками Польщі, її столиця зустріла Огнєвіч дощем та дещо прохолодною погодою, однак втілювати робочі плани в реальність, впевнені, що нашій красуні це не завадить.