|
28.06.2023 14:53

Олександра Заріцька нарешті досягла бажаного та покидає Україну: тепер на співачку дивитимуться японці

Відома співачка України та головна солістка гурту "KAZKA" Олександра Заріцька повідомила про подорож до Японії та який інцидент з командою трапився на шляху.
Автор: Юлія Ящук

Про сходження зірки з “небосхилу” стало відомо після багатьох співочих талант-шоу гурту “KAZKA”, де команда заявила про себе як перспективних артистів сцени.

Окрім цього, дівчина відзначилася і в танцювальному проєкті на 1+1 “Танці з зірками”, де неодноразово глядачі приписували роман з партнером по паркету Юрієм Мєшковим. Щобільше, молоді люди не приховували взаємної симпатії й прагнули продовжити спілкування поза масштабами шоу. Однак сталося дещо не так. Колеги залишилися в хороших дружніх відносинах, а сама знаменитість здивувала приємною новиною про заміжжя.

Олександра Заріцька

Публічність пообіцяла не ділитися багатьма подробицями з особистого життя, однак таку подію від відданих фанів не приховала. Зізналася, що момент з пропозицією був дуже кінематографічний. Знаменитість поверталася додому з концерту, вся машина була забита гуманітаркою, і між цим чоловік попросив її руки.

Нещодавно музикантка Олександра Заріцька анонсувала про подорож до Японії, імовірніше з новим пісенним туром. Проте дорогою фронтвумен гурту повідомила про несподівану неприємність.

“Три валізи зібрані, два дні зборів і я готова. Гурт Казка їде в Японію. Розвертаємо автобус, забули паспорт”,- повідомила артистка.

Олександра Заріцька нарешті досягла бажаного та покидає Україну

Нагадаємо, що в період повномасштабної війни Заріцька донатить Збройним силам України та допомагає коштами постраждалим українцям від дій російської армії.