|
29.06.2023 10:35

Пройшла любов, зів’яли помідори: історія кохання Дантеса і Кацуріної завела пару у глухий кут

Автор: Юлія Ящук

Безумовно, публіка довго сподівалася, що улюблена пара українського шоу-бізнесу Володимира Дантеса та Наді Дорофєєвої знову возз’єднається та буде разом, однак після того, як співачка заявила про нові стосунки з ресторатором Михайлом Кацуріним прихильники зрозуміли – дива не станеться.

Володимир Дантес зізнався, що вся ця ситуація неприємна, адже вважає перебіг подій досить лицемірним, заявивши, як не терпить брехні. Проте згодом змирився, прийняв ситуацію й не приховав почуттів до колишньої дружини нинішнього хлопця Дорофєєвої – Даші Кацуріної. Цікаво, але коли дівчина мала свій день народження, артист публічно привітав нову кохану з її святом, зізнався в почуттях з теплими та щирими побажаннями.

28 червня Володимир Дантес опублікував пост, де зазначив, що святкує свої 35 років. Медійні колеги та прихильники знаменитості почали вітати чоловіка в коментарях під опублікованим записом, однак помітили – від коханої дівчини Даші, ані вісточки з побажаннями.

Історія кохання Дантеса і Кацуріної завела пару у глухий кут

Чи то Кацуріна вирішила не афішувати своїх публічних почуттів, чи то, можливо, привітала коханого особисто і якось по-особливому, підписники та преса лише здогадуються, однак даний інцидент вже посіяв зерно сумніву в продовженні цієї історії кохання.

Нагадаємо, Володимир Дантес у своє свято відкрив банку збору, аби продовжувати збирати кошти на потреби ЗСУ та постраждалим від воєнних дій. Зізнався, що почувається щасливим, коли приносить користь та свою частинку для отримання майбутньої перемоги українців у війні.