|
29.06.2023 13:12

Живе у США і тренує людей: як склалася доля екс-судді “Танців з зірками” Влада Ями, який став американцем

Відомий український хореограф Влад Яма минулого року емігрував до Сполучених Штатів Америки. Тривалий час шанувальники очікували, що він повернеться, але цього не сталося. Чому?

Свою популярність Влад Яма отримав завдяки гучному тандему з Наталією Могилевською. Колись шанувальники щиро вірили, що між партнерами може бути дещо більше, ніж співпраця. Дарма, що на той момент у танцюриста вже була інша. Мова йде про його майбутню дружину Ліліану.

Влад Яма розповів, як влаштувався в США

Хореограф багато працював і робив усе для того, аби його родина жила у достатку. І за 10 років телевізійної кар’єри в нього це вийшло. Сім’я придбала хорошу квартиру в столиці, будинок за містом, мала гідні автівки та постійно подорожувала. Зокрема, кожної зими Влад відвозив свою дружину та сина до Сполучених Штатів Америки. Це стало Стало своєрідною традицією.

Пізніше хореограф навіть поділився своїм бажанням переїхати до Штатів, але звісно, що в Україні його утримували крупні гонорари, популярність та статус знаменитості.

Влад Яма розповів, як влаштувався в США

Влад Яма розповів, як влаштувався в США

Після початку повномасштабної війни в Україні аудиторія почала підозрювати, що хореограф насправді втік. І через декілька місяців він особисто підтвердив, що перебуває в Маямі.

Після цього колеги зірки, вже не приховуючи, ділилися думкою про те, що Влад навряд повернеться додому. Мовляв, Сполучені Штати Америки любить, про еміграцію мріяв, і достатньо багато часу вже прожив там, щоб зробити вибір не на користь Батьківщини. Сам Влад плани на майбутнє не коментує і продовжує працювати саме з українською аудиторією, хоча роботу собі вже знайшов. Зараз Влад є викладачем у хореографічній школі в Маямі.

І хоча зарплатня в нього має бути непоганою, в Україні він просив шалені гроші за можливість потренуватися у зірки. Чи влаштувалася на роботу дружина Влада достеменно невідомо. Ліліана займалася блогерською діяльністю, але після початку повномасштабної війни в Україні зробила довгу перерву, адже; як повідомляв сам зірка, була у поганому моральному стані.

Єдиний син пари Леон відвідує в Америці початкову школу і вже демонструє дива асиміляції. Щоб запобігти масовій критиці Влад час від часу нагадує про те, що продовжує допомагати Україні фінансами і благодійними ініціативами.