|
29.06.2023 15:03

“Сьогодні вкрали моє серце”: Злата Огнєвіч не стримала емоцій та розповіла всю правду – любові не приховує

Автор: Юлія Ящук

Питання про заміжжя та дітей давно дошкуляли знаменитості, тому Злата запевняє, що всьому необхідний свій час, а ще не розуміє, чому жінка має асоціюватися тільки з народженням дітей та заміжжям.

Зірка зізналася, що прагне зустріти справжнього чоловіка й готова до серйозних стосунків ще за часів знімання проєкту “Холостячка-2”. Музична виконавиця відкрила свої двері, аби впустити особисте щастя, однак з фінальним вибором обранця помилилася. Андрій Задворний згодом закінчив стосунки, пояснивши рішення, що більше не кохає Злату.

Злата Огнєвіч

Нещодавно відома артистка зізналася, хто зміг “вкрасти” її серце, завоювавши особливу прихильність. Злата Огнєвіч подякувала всім слухачам концерту в місті Суми, стверджуючи, що фани своєю атмосферою та коханням до зірки приборкали її любов.

“Суми, сьогодні ви вкрали моє серце. Дякую”, – зазначила Огнєвіч.

Злата Огнєвіч не стримала емоцій та розповіла всю правду

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч розповіла, як надалі розвивається справа з невідомим “переслідувачем”, який настирливо очікував холостячку біля її будинку та дошкуляв своєю увагою. Каже, що чоловік, імовірніше за все неагресивний, проте це не єдиний випадок переслідувачів, які були в досвіді у зірки.

Співачка подякувала за оперативну роботу правоохоронних органів, а також повідомила, що наразі збирає всі відомі факти для подальшого розвитку справи. Вважає, що для такого потрібен відповідний закон, який захистить жінок від переслідувань з боку будь-кого.