|
30.06.2023 15:07

Євген Клопотенко розповів, що приготує Володимиру Зеленському в день перемоги: “Наварю 200 літрів борщу”

Автор: Юлія Ящук

Знаменитий кухар, окрім неймовірного таланту приготування шедеврів, має незвичне почуття гумору, особливості в стилі одягу та навіть поглядах на життя. Він створив гідну конкуренцію на проєкті “МастерШеф-5” іншим учасникам і довів, що чогось вартий.

Катерина Велика – одна з найбагатших учасниць розповіла, що вважала його одним з головних конкурентів, проте вороже до чоловіка не ставилася, адже сама отримала чималу аудиторію прихильників та натхнення продовжити готувати з більш професійним рівнем.

Євген Клопотенко розповів, що приготує Володимиру Зеленському в день перемоги

В новому інтерв’ю Євген Клопотенко уявив ситуацію: настала довгоочікувана перемога, телефонує Президент України Володимир Зеленський, з проханням приготувати щось особливе для народу на честь перемоги. Кулінарний експерт каже, що нічого не вигадував би, а приготував на вечерю свій смачний, всім улюблений, традиційний борщ для всіх пересічних громадян.

“Є страва одна, яка на перемогу буде найкраща – це борщ. На наступний день, коли ми переможемо у всіх моїх ресторанах буде безкоштовна вся їжа, безкоштовний борщ, безкоштовний алкоголь, я буду всіх пригощати. Я наварю 200 літрів борщу і буду на вулиці всім розливати”, – поділився Клопотенко.

Додав, все віддасть абсолютно безоплатно, аби подарувати настрій українцям за пережиті роки війни. Прагне, щоб в той довгоочікуваний день перемоги кожен відчув смак цієї події якнайкраще.