Чому мер Львова живе за кошти дружини та не соромиться статусу альфонса

Андрій Садовий заробляє менше дружини і не моромиться цього.

У одному з інтерв’ю чинний мер Львова Андрій Садовий розповів, що левова частина коштів його сім’ї належить дружині Катерині.Сам політик декларує відносно невеликі суми коштів.

При цьому у власності родини мера є приватний будинок і автомобіль. При цьому будинок сім’я мера побудувала з гроші, виручені від продажу квартири та невеликої частини акцій телеканалу “Люкс”.

Діти Львівського міського голови ходять до приватних навчальних закладів.

При цьому всі витрати на освіту і дім лежать на плечах Катерини Кіт-Садової. Тож скільки коштів йде на витрати по дому він не знає.

Andrii Sadovyi
Андрій Садовий

Крім цього усе майно родини Садових оформлене на його дружину. При цьому Катерина Кіт-Садова заробляє набагато більше свого чоловіка-політика. Крім ци статків, дружина мера Львова працює у багатьох громадських організаціях і є активним користувачем мережі Instagram.

Druzhyna Andriia Sadovogo Kateryna
Дружина Андрія Садового Катерина

При таких статках вона зауважує, що надає перевагу українським брендам одягу, які, найчастіше, єдорожчими за європейські. У такому ж одязі ходить і сам інтелігентний мер.

Рішення про оформлення майна на дружину міський голова пояснив тим, що дружина зможе забезпечувати родину у випадку, якщо з політиком щось станеться. При цьому сам Андрій Садовий не бачить нічого поганого в тому, що Катерина заробляє набагато більше. Політик зауважує, що у нього така робота і зазначає, що його зарплата становить лише 25 тисяч гривень з усіма надбавками та преміями.

Andrii Sadovui z rodynoiu
Андрій Садовий з родиною

При цьому, за словами родини мера, діти не отримують все нове і найкраще.Мер з дружиною не вважають за необхідне розбещувати їх.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.