|
02.07.2023 15:20

“Клони” Єгора Гордєєва створюють нові сторінки та користуються популярністю зірки – “Починається вакханалія”

Автор: Юлія Ящук

Про життя телеведучого відомо не так багато фактів, адже чоловік досі не має другої половинки, дітей, однак вже мріє створення міцної родини. На знімальному майданчику 1+1 завжди вирують пристрасті, адже його тепла та щира взаємодія з колегою Нелею Шовкопляс, наштовхує на підозри про службовий роман.

Сама жінка усіляко “відхрещується” від подібного роду заяв, адже вона давно заміжня, мати двох дітей, а нині навчилася зовсім не реагувати на чутки навколо неї та Єгора.

Гордєєв зізнався представникам ЗМІ, що за рік повномасштабного вторгнення його життя зазнало значних змін, зокрема, і в особистому теж. В один момент йому здалося, що він закохався, назвавши це “сильним спалахом” та свого роду “терапією”, однак потім додав, що наразі він досі холостий чоловік, і чекає на появу своєї дами серця, яку зробить щасливою.

Єгор Гордєєв

Що ж, повернемося до звичайної буденності зірки, адже схоже, що чоловік досягнув справжнього піку популярності. Нещодавно знаменитість оприлюднив свою ще одну сторінку в Instagram, яка виявилася фейковою та з малою кількістю підписників. Користувач, який створив її, веде там справжній блог з дописами, однак мала активність відразу дає зрозуміти, що сторінка липова.

Сам Єгор був незадоволений і закликав своїх прихильників не підписуватися та оминати стороною подібного роду акаунтів.

Клони Єгора Гордєєва створюють нові сторінки та користуються популярністю зірки

“Кажуть, я підписуюсь або на мене і… починається така вакханалія. Йдіть на світло від таких “акаунтів”, – закликав Єгор Гордєєв.

Також показав один з фейкових дописів, які поширив геть зовсім не він й зазначив, що це останні бліци уроків СММ від шахраїв. Тому, таким чином, телеведучий намагався донести, що ніяких інших сторінок не веде, тому підписуватися на них не варто.