|
02.07.2023 20:08

Алекс Топольський розповів про свій новий бізнес в інтернеті: заради цього й пішов на “Холостяка”

Коли Алекс з’явився на першій вечірці, він одразу підкорив серця кожної з дівчат, оскільки поводив себе дуже галантно та поважно. Він заспокоював кожну дівчину, яка хвилювалась, також підтримував бесіди і дарував браслетики. Його зовнішність, погляд, постать дуже приваблювали кожну, оскільки це перше, що кидається в очі.

Алекс Топольмькиц

Топольський виявився дуже розуміючим і чуйним чоловіком, принаймні саме так він показав себе на проєкті, але попри це його стандарти до дівчини, яка зможе бути з ним, були досить високими. Він вимагав повної віддачі та відвертості, але строки короткі й не кожна дівчина може відкритися, тим паче на камеру. Тому, далеко не всі дівчата змогли підкорити його вимогливе серце.

На шоу Алекс розповідав про свій бізнес в Америці, який пов’язаний з нерухомістю, він ще з 16 років переїхав у США та почав будувати свій шлях бізнесмена. І добре, що у нього все вийшло, адже було б дуже прикро витрати стільки грошей та старань. І звісно, Топольський після шоу збирався разом з коханою повернутися жити за кордон.

Але доля розпорядилася так, що Топольський повернувся сам у свій будинок в Америку і почав там своє нове життя. Аже після невдалих стосунків з Катею Лозовицькою, він також мав не досить добрий період у житті. І вирішив поринути у роботу та зайнятися новим бізнесом, який пов’язаний з соціальними мережами.

Топольський розповів про свій бізнес

Зараз Алекс допомагає експертам розвивати свої онлайн бізнеси, він має власну стратегію та рекомендації. І саме для цього бізнесу Алексу гарно допоміг “Холостяк”, адже у нього з’явилась широка аудиторія підписників та бізнесменів, яким може стати у пригоді його допомога у розвитку.