|
03.07.2023 15:20

Найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика збирається у гості до Цвігуна: “Приїду до тебе”

Стосунки Катерини й Олександра на проєкті майже одразу склалися, адже попри конкуренцію, вони ще мають людські якості, які дозволяли їм залишатися собою на всіх етапах проєкту та гідно проходити всі конкурси. А також допомагати одне одному у команді та у битві чорних фартухів.

Олександр Цвігун

Цвігун ніколи не стримував себе, коли був на балконі, адже його голова – це кладень різноманітних рецептів та поєднань. Тож, на допомогу Олександра завжди розраховували майже всі учасники, оскільки вони завжди працювали і були унікальними та дуже креативними.

З самого початку Велика досить скептично ставилась до Цвігуна, як і іншим учасникам проєкту, оскільки він активний лише на кухні, а от у реальності Сашко завжди блукає у своїх думках. І саме там його постійно супроводжують різні рецепти та дивні поєднання. А у вільний час хлопець завжди навчається.

Та це ніколи не заважало йому знаходити спільну мову з колегами, адже кухарі майже завжди спілкуються про рецепти та кухню різних світів та країн. Але й особисті плани й теми вони також обговорювали. Тому, Саша і Катя знайшли спільні інтереси та спільні теми.

За межами шоу Велика і Цвігун мають гарні стосунки, тому жінка може сміливо написати йому коментар або зробити комплімент. Так, наприклад, днями Сашко виклав нове фото, де він з вікна дивиться на криву липу – так підписав фото Сашко. А от Велика написала коментар:

“Ще 5-7 днів приїду до тебе в ресторан підмарафетимо ту липу. Ти ж мене знаєш, я можу”

Коментар Великої

Тож, виходить, що незабаром Велика та Цвігун зустрінуться у його ж ресторані.