|
04.07.2023 12:33

Ніякий він не Макс Барських: яке справжнє ім’я співака, який був закоханий у Світлану Лободу до нестями

У дуже влучний час хлопця і його талант помітив відомий режисер та кліп-мейкер Алан Бадоєв, який став його продюсером на довгі роки. Оскільки Макс сам пише пісні, працювати з ним одне задоволення, оскільки не треба витрачати час на пошуки авторів та підходящих пісень для образу Макса.

Макс Барських

Загалом майже кожна творча людина бере собі псевдонім аби краще звучати у колі своїх зіркових колег. Тому, не секрет, що й ім’я Макса Барських є несправжнім. Хоча звучить воно досить голосно та гарно запам’ятовується, адже воно коротке, цікаве та досить непросте. І саме тому кидається в око одразу ж.

Насправді ж Макса звати Бортник Микола Миколайович. Прізвище також не просте і його б також можна було запам’ятати, але хлопець вирішив, що йому більше пасує псевдонім. До речі на “Фабриці зірок” він вже був з новим ім’ям.

Кар’єра Барських злетіла дуже швидко, адже він завжди віддавався своїй справі повністю, цьому його навчив близький друг та продюсер Алан Бадоєв. За стільки років, які вони провели пліч-о-пліч, Макс і Алан стали одне для одного дуже близькими людьми.

Барських з самого малечку займався творчістю, у свої 12 років він написав першу пісню, яка повністю була написана англійською. Тоді пісні Макса чули лише родичі, але вони завжди хвалили хлопці і вважали, що він справжній талант. Можливо, саме ця віра родичів і посприяла тому, який шлях в житті обрав співак.

Яке справжнє ім’я Макса Барських

Тож, маленький колись Микола Бортник перетворився у дорослого і дуже талановитого Макса Барських, якого захоплююче слухають в Україні, Америці та в усьому світі.