|
04.07.2023 18:41

Сергій Притула розповів, навіщо йому ще один диплом магістра у 42 роки: “Служити народу України”

Сергій Притула відомий, цікавий, талановити ведучий, політик та волонтер, якого поважає і любить вся країна. Його амбіційність та благородні наміри підкрили мільйони сердець в усьому світі.

Притула завжди був дуже розумною та цікавою людиною, його знання вражають, адже коли він вів шоу “Хто зверху?”, складалося враження, що у голові Сергія ціла енциклопедія, адже він знав майже всі відповіді і завжди мав рацію. Тому, його поради приймали та поважали. До Притули часто прислухалися колеги, яким він імпонував і був ніби наставник.

Сергій Притула

Але життя дуже цікава річ, і раніше ніхто не міг би припустити думки, що ведучий розважальних проєктів може піти у політичну діяльність. Адже це дуже різні галузі. Політика і телебачення звісно мають спільні риси й вони часто перетинаються, але все ж таки вони не є одним цілим. Саме тому люди, які хочуть перейти у нову сферу, мають знати базу та вивчати щось нове для себе.

Через брак тонкощів і глибоких знань сфери політики та адміністрування, Сергій Притула вирішив виправити це і пішов навчатися в університет. Там чоловік отримав потрібні для себе знання у сфері адміністрування та управління. І вчора він отримав свій червоний магістерський диплом.

Оскільки Притула професійний ведучий з величезним досвідом, він вийшов на сцену і промовив дуже красиві слова про те, що зараз кожен з нас має служити народові, країні та бути на своєму місці, адже це дуже важливо для нашого майбутнього у якому, кожен з нас хоче бути щасливим і мати своє місце.

Промова Притули

“Ми прийшли сюди вочевидь щоб стати кращими, а для чого стати кращими? Тут ми повертаємося до етосу УКУ, який базується на трьох С: свідчити, спілкуватися, служити. І власне на служити варто робити акцент. Служіння своїй державі й служіння людям” – сказав Сергій.

Тож, виявляється, основною задачею Сергія після отримання диплома буде служіння народу України та своїй державі.