|
05.07.2023 14:47

Сергій Притула обрав кращу ведучу виходячи зі свого досвіду роботи з Фреймут і Нікітюк: “Найкрутіша синергія”

Притула має неймовірно багатий досвід у веденні шоу та програм. Його творчий шлях розпочався понад 20 років тому. Спочатку чоловік працював у кадрі разом з Ольгою Фреймут і Олександром Педаном. Разом, вони вели ранкове шоу “Підйом”, а згодом і “Кабріоліто”. Фреймут була для нього справжньою подругою, адже вони спілкувалися ще й за межами кадру і знімального процесу.

Педан, Притула і Фреймут

З Ольгою у Притули своя історія, вони товаришували сім’ями, але Олі приписували роман з ним, але насправді між ними була лише дружба. Та варто нагадати, що на шоу “Хто зверху?” Фреймут, Притула і Педан знову зійшлися у тріо, щоправда, на цей раз Олександр був за кадром. Але праця Ольги та Сергія у кадрі була просто неймовірною, але недовгою, адже згодом Фреймут замінила Катя Варнава, з якою Сергій також недовго працював у кадрі.

А от третьою та незмінною колегою чоловіка стала Леся Нікітюк, яка прийшла на шоу не надто досвідченою, але мала величезне бажання розвиватися і дарувати людям радість. Притула побачив у Лені великий потенціал і жагу. Саме тому, він підказував дівчині що і як потрібно робити у кадрі, тобто був для неї наставником, а згодом став і другом.

Та зараз Леся залишилась без Притули, адже новий сезон “Хто зверху?” буде вести молодий блогер Богдан Шелудяк, яким і замінили Сергія. Адже він відмовився повертатися у розважальний жанр і вирішив присвятити себе політичні діяльності. Але індустрія телебачення назавжди залишиться з ним. І днями в одному з інтерв’ю він назвав найкращу ведучу.

“Ну, мабуть, Леся Іванівна це все-таки найкрутіша синергія була, у кадрі, тому що людина максимально була собою, а не вигаданим кимось” – сказав Сергій.

Леся Нікітюк і Сергій Притула

Тож, виходячи зі свого досвіду Притула оцінив Лесю за найвищими критеріями та визнав її кращою.