Володимир Зеленський вилікувався від COVID-19

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що вже одужав від коронавірусу.

З сьогоднішнього дня Володимир Зеленський вийшов на роботу у своєму звичайному режимі, оскільки вилікувався від COVID-19. Про це він повідомив у своєму Telegram. При цьому додав, що настрій хороший, температура 36,6, а сам він позитивний, тому що тест негативний. Подякував українцям і друзям за підтримку та закликав стежити за своїм здоров’ям і здоров’ям своїх близьких.

Володимир Зеленський одужав
Володимир Зеленський одужав

До того ж, президент наголосив на важливості медичних масок, самоізоляції і соціальній дистанції, оскільки всі ми маємо розуміти нові ризики і максимально себе берегти.

Нагадаємо, що про хворобу Володимира Зеленського стало відомо ще 9 листопада. З першого дня президент самоізолювався, а згодом його госпіталізували до лікарні “Феофанія”, через те, що хвороба протікала в досить складній формі.

Крім того, одночасно з президентом захворів і керівник Офісу президента Андрій Єрмак. Він вже також повідомив про своє одужання.

spot_img

Схожі статті

Імпозантний театрал з каштановими кучерями: як виглядає пасинок Наталії Сумської Георгій Хостікоєв

Син легендарного українського актора театру та кіно Анатолія Хостікоєва, зрідка з'являється в публічному просторі. Однак днями Георгій Хостікоєв опублікував нову світлину у свій особистий фотоблог.

Чому Тіна Кароль, якщо її чоловік Огір, а батьки – Лібермани: особливий секрет знаменитості вийшов назовні

Знаменита співачка Тіна Кароль багато років виступає під однаковим псевдонімом, і навряд колись захоче його змінити, адже з ним вона побудувала блискучу кар'єру.

Недалекоглядність Влада Ями зіграла з ним злий жарт: чи будуть чекати хореографа в Україні після втечі в США

Знаменитий український хореограф Влад Я завжди говорив про те, що мріяв переїхати до Сполучених Штатів Америки, але має роботу в Україні, тому не може собі цього дозволити.

Кацурін і Дорофєєва вже давно одружені, а Дантес і Кацуріна зробили перше спільне фото за 2 роки: прогрес

Хоч Володимир Дантес і Даша Кацуріна вже протягом 2 років перебувають в стосунках, ділись знімками із шанувальниками пара не звикла. Днями дизайнерка мало не вперше опублікувала світлину з коханим.