Володимир Зеленський вилікувався від COVID-19

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що вже одужав від коронавірусу.

З сьогоднішнього дня Володимир Зеленський вийшов на роботу у своєму звичайному режимі, оскільки вилікувався від COVID-19. Про це він повідомив у своєму Telegram. При цьому додав, що настрій хороший, температура 36,6, а сам він позитивний, тому що тест негативний. Подякував українцям і друзям за підтримку та закликав стежити за своїм здоров’ям і здоров’ям своїх близьких.

Володимир Зеленський одужав
Володимир Зеленський одужав

До того ж, президент наголосив на важливості медичних масок, самоізоляції і соціальній дистанції, оскільки всі ми маємо розуміти нові ризики і максимально себе берегти.

Нагадаємо, що про хворобу Володимира Зеленського стало відомо ще 9 листопада. З першого дня президент самоізолювався, а згодом його госпіталізували до лікарні “Феофанія”, через те, що хвороба протікала в досить складній формі.

Крім того, одночасно з президентом захворів і керівник Офісу президента Андрій Єрмак. Він вже також повідомив про своє одужання.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.