|
08.07.2023 19:18

Розкрилася правда про онкохвору Заворотнюк, яка не може вилікуватися від раку: “Ніхто не розуміє, що це”

Популярність Анастасії Заворотнюк навіть через десятиліття після завершення серіалу, який приніс їй славу, була настільки великою, що її зникнення помітили одразу. Так, акторка раптом припинила виходити в люди, завершила усі свої проєкти і здавалося повністю випала із шоу-бізнесу. Однак преса швидко знайшла цьому пояснення. З’явилася інформація, що артистка після процедури екологічного запліднення захворіла на онкологію.

Олександр Рогов розкрив неприємні деталі співпраці з Анастасією Заворотнюк

Олександр Рогов розкрив неприємні деталі співпраці з Анастасією Заворотнюк

Зірка обмежила будь-яке спілкування зі своїми знайомими, колегами та друзями, зачинилася вдома і допускала до себе лише найближчих — матір, чоловіка та дітей. Її старша дочка Анна активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, але так само не видає жодних деталей про стан матері.

Не дивлячись на повну інформаційну тишу, оточуючі все одно продовжують обговорювати Анастасію та згадувати якою вона була. Наприклад, нещодавно Олександр Рогов неприємно здивував її шанувальників відкриттям про снобізм акторки та її неповагу до організаторів.

Наприклад, негативним досвідом у роботі з Заворотнюк зіткнулася його колега Олександра Федорова під час зйомок реклами шампуню.

“Вона привезла на примірку речі Zara, Massimo Dutti. Ну, що для реклами треба? Ніхто не розуміє, що це. Героїня ролика Заворотнюк сказала: “Я ношу лише люкс! Хочу зніматися в люксі! Саша все забрала. Ми зі своїх речей відпороли бирки брендів, вона нашила їх на ті самі речі та привезла. Їй сказали: “О! Інша справа. У цьому я зніматимуся”. Розумієш? Це про дивні претензії на люкс, хоч він там був зовсім не потрібен. Навіщо знімати сукню Lanvin у рекламі Head & Shoulders, якщо можна Massimo Dutti? Це буде так само красиво, а можливо навіть краще”,— зізнався стиліст.

Варто відмітити, що 2 роки тому Анастасія Заворотнюк потрапила на дорожні камери, які зафіксували її у новому образі. Зірка помітно набрала вагу та ходить з короткою зачіскою. З оточення акторки розповідають, що вона намагається позбавитися зайвих кілограмів.