|
13.07.2023 13:42

Арсен Мірзоян не зміг встояти перед українською красою: як Тоня Матвієнко розбила першу сім’ю чоловіка

Автор: Юлія Ящук

Арсен Мірзоян до медійної кар’єри мав спокійне життя в Запоріжжі, працював на заводі “Запоріжсталь” та показував приклад відданого чоловіка дружини та справжнього сім’янина.

Арсен, прийшовши на вокальний проєкт “Голос країни”, познайомився з музичною виконавицею Тонею Матвієнко й тоді датується нова сторінка його життя. Стосунки з першою дружиною Анною здавалися такими щирими, сповнені гармонією та загалом дещо ідеалізованими на публіку.

Спочатку між Тонею та Арсеном зав’язалася тісна дружба. Та й сама Матвієнко якось в інтерв’ю для преси зізналася, що не збиралася руйнувати сім’ю Мірзояна, уникала спілкування з ним та усіляких приводів для залицянь та отримання уваги.

Як Тоня Матвієнко розбила першу сім’ю чоловіка

Закохані на початку історії кохання довго приховували свої стосунки до тих пір, поки журналісти не почали викривати спільні фото новоствореної парочки. В кінці 2013 року Арсен Мірзоян офіційно подав на розлучення з першою дружиною, а Тоня після того, як викрилася вся правда отримала клеймо розлучниці сім’ї.

Однак пара впоралася з масштабними обуреннями, хейтом, невдоволеннями від публіки. Тому, закріпили свої стосунки ще й появою донечки у 2016, яку назвали на честь знаменитої бабусі Ніни Матвієнко. Через рік закохані відгуляли гучне весілля, яке проводив сам повелитель вовчиць Олег Винник.

Як Тоня Матвієнко розбила першу сім’ю чоловіка

Нагадаємо, від попереднього шлюбу з Анною чоловік має синів – Влада та Артема, з якими активно спілкується та бере участь у їхньому вихованні. Нещодавно мережею ширилися плітки, що Арсен та Тоня довели свій шлюб до справи розлучення. Проте подружжя зазначило, вони разом, продовжують підтримувати одне одного у війну та закликали не вірити подібним чуткам.