|
14.07.2023 16:04

Зрадники зібрались до купки: чернівчанка Ані Лорак публічно підтримала мовчунку Анну Асті з Черкас

Колекція зірок-зрадників поповнюється з кожним разом, однак найцікавіше спостерігати, як такі знаменитості підтримують одне одного у своїй творчості, продовжують жити у рф та мовчати про війну.
Автор: Юлія Ящук

Російськомовна співачка Ані Лорак українського походження після 24 лютого прийняла позицію вільного артиста поза політикою. Однак через деякий час змогла прокоментувати мовчазну позицію, мовляв, їй досить важко бути між двох вогнів.

Уродженка українського міста Черкаси, яка виступає під сценічним іменем Анна Асті далеко від колеги Лорак не пішла. Дівчина, яка розпочинала свій шлях на території України продовжує мовчати, підтримувати дії росії, випускати нові російськомовні треки без гризіння совісті.

Ані Лорак публічно підтримала мовчунку Анну Асті

Далі ще цікавіше, адже Ані Лорак публічно підтримала свою так звану подружку у презентуванні нової пісні “Царица” та привітала артистку у своєму Instagram. Така поведінка обурює українських пересічних громадян, адже дві зазначені знаменитості продовжують працювати та вносити свої внески російській федерації для продовження цієї війни.

Ані Лорак публічно підтримала мовчунку Анну Асті

Щобільше, Анна Асті досі має українське громадянство, адже з паспортом України їй легше перебувати за кордоном. Блогер Богдан Беспалов повідомив, що з початку повномасштабного вторгнення співачка приїхала до рідних в місто Черкаси, попрощалася та втекла до росії. Додав, що знаменитість мовчить, бо так її переконав чоловік з аб’юзивним ставленням, російський бізнесмен Станіслав.

Аби зірка почала відкрито виступати проти всіх воєнних дій, Станіслав втратив чималі заробітки. Однак це Анну ніяк не виправдовує, адже терпіти приниження від такого чоловіка, мовчати не по своїй волі та не мати ніякого права відстояти свою позицію та думку може тільки слабка духом людина.