|
15.07.2023 14:03

Вивезла батьків та дітей: Лілія Ребрик досягла бажаного – чоловік Дикий в Україні, а сама покинула Батьківщину

Відома телеведуча, акторка театру та кіно Лілія Ребрик поділилася зворушливим відпочинком з батьками та доньками, які не хотіли покидати рідний дім й тата Андрія в Україні.
Автор: Юлія Ящук

Лілія Ребрик зізналася, що щаслива жінка, адже мала змогу вперше за довгий час вивезти доньок та батьків відпочити й самій перемкнути увагу від новин та реальності в Україні.

Телеведуча зворушила чуттєвим відео прощання донечок з батьком Андрієм Диким на вокзалі. Молодша Поліна під час руху потягу заплакала, адже вперше діти вирушають в подорож без голови сімейства.

Ребрик повідомила, що спочатку з доньками вирушили до рідних Чернівців, аби привітати батьків з фланелевим весіллям та провести разом час на батьківщині. Далі на близьких людей чекала дорога автомобілем до Румунії, де на кордоні стояли близько двох годин, а звідти родина вилетіла літаком в Анталію.

Додала, вважає це своєю особистою перемогою, що цьогоріч вивезла діток та батьків відпочивати й змогла подарувати миті щастя, радості, насолоди, побувши просто разом. Лілія набирається сил до плідної праці в Україні та для продовження наближувати перемогу разом.

Телеведуча вже уявляє, якою теплою зустріччю доньок Поліни та Діани виявиться з батьком Андрієм Диким в Україні після першої відпустки без нього.

Нагадаємо, що Лілія Ребрик й танцюрист Андрій Дикий познайомилися під час партнерства на проєкті “Танці з зірками” у 2011 році. Між ними відразу спалахнула пристрасть, яку від публіки приховати було складно, а ще на момент знайомства обоє перебували в інших стосунках.

Лілія Ребрик з чоловіком Андрієм та доньками

Вже у 2012-му акторка та телеведуча Лілія Ребрик народила Андрію Дикому першу донечку Діану, а друга дівчинка, на ім’я Поліна з’явилася на світ у 2018-му.