|
16.07.2023 15:23

Куди зник Дан Балан? Молдавський мачо проміняв США та свою Батьківщину і зробив неочікуваний вибір

Як відомо, свою музичну кар’єру Дан Балан розпочав саме на батьківщині. Цьому сприяли не тільки його талант, харизма та навички, але й близькість з вітчизняним шоу-бізнесом.

Куди зник Дан Балан

Так, музикант є сином відомої молдавської артистки Людмили Балан, яка і на даний момент користується популярністю. Рідна сестра співака також швидко увійшла та пристосувалася до медійного простору. На даний момент вона працює телеведучою. І хоча Дана в Молдові неймовірно люблять та шанують, близько 15 років тому він прийняв рішення про емміграцію. Зірка переїхав до Сполучених Штатів Америки, де в нього є квартира. І за офіційними даними, жив він там доволі довго. Хіба що вони можуть не відповідати дійсності, так як Дан не часто повідомляє про зміни у своєму житті.

Куди зник Дан Балан

Куди зник Дан Балан

Після початку повномасштабної війни в Україні Балан не дивлячись на свою близькість з російським шоу-бізнесом одразу ж заявив про те, що засуджує війну та займає проукраїнську позицію. Його матір також неодноразово про це нагадувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Пізніше стало відомо і про те, що 24 лютого Дан Балан знаходився якраз в Києві і став свідком усього, що відбувалося. Чоловік декілька тижнів намагався виїхати закордон і врешті-решт в нього це вийшло.

Куди він подівся після цього було невідомо. І лише нещодавно після презентації свого нового кліпу, який був відзнятий в Києві, Дан випадково засвітив своє місцеположення. Сталося це завдяки Instagram, який надає інформацію про власника акаунту.

Куди зник Дан Балан. Скріншот особистої сторінки зірки молдавського шоу-бізнесу

На даний момент Дан Балан проживає в Румунії. Цей вибір і дивує і не дивує одночасно. Знаменитість зробив вибір на користь країни, де звучить його рідна мова, але в той самий час його Батьківщина знаходиться досить близько. Чим він продиктований зможе пояснити лише сам Дан Балан, який зараз взагалі неохоче дає будь-які інтерв’ю і не спілкується з журналістами.