|
19.07.2023 14:03

“Дівчина та соняшники”: 47-річна Могилевська змінила імідж – одягнула хустинку кольору веселки і в дорогу

Автор: Юлія Ящук

Знаменитість родом зі столиці України. Після закінчення естрадно-циркового училища міста Києва протягом тривалого періоду працювала акторкою в декількох театрах.

З початку повномасштабного вторгнення Могилевська залишилася в Києві, займається громадською діяльністю та вирушає в тури українськими містами.

Наталія Могилевська змінила імідж – одягнула хустинку кольору веселки і в дорогу

Цього разу знаменитість здивувала нетиповим яскравим образом патріотичного характеру, а також надала перелік українських міст, які можуть чекати зірку з виставою. Наталя одягнула яскраву хустинку, білу футболку, прикраси на руці та протисонцеві окуляри оливкового кольору. В такому піднесеному настрою, в новому іміджі зірка готова вирушати до поїздки Україною.

“Дівчина та соняшники. Дуже симпатично та патріотично. Ми повинні дарувати один одному турботу та любов. До зустрічі на виставах у вашому місті. Одягнула хустинку і вже готова до поїздки”, – зазначила Могилевська.

Користувачі під дописом зазначили, що співачка своїм зовнішнім виглядом нагадує мексиканську кіноакторку Сальму Хаєк, а ще більшість вподобали яскраву хустинку кольору веселки.

Нагадаємо, що нещодавно Наталія Могилевська відвідала Запоріжжя після наслідків катастрофи Каховської ГЕС. Води в Дніпрі більше немає, а ще його місцями можна перейти пішки. Додала, вона в шоку від наслідків та щиро переймається від останніх новин.

Українці болісно відреагували на кадри, які поширили Могилевська, адже розуміють масштаби трагедії для всього людства та природи.