|
20.07.2023 09:49

Могилевська робить вигляд наче нічого не було, а Яма воліє не згадувати: що сталося між зіркою і хореографом?

Коли Наталія Могилевська та Влад Яма взялися підкорювати пакет, глядачі були впевнені, що між зірками кохання. Хімія між ними була настільки потужною, а відстань так швидко скорочувалася, що не залишалося сумнівів щодо їхніх почуттів. Отримати перемогу їм не вдалося, але артистка та хореограф все одно залишилися найяскравішим учасниками проєкту.

Для Влада це стало своєрідною платформою. Після співпраці зі співачкою його популярність стрімко зростала. Втім, танцюрист пережив особисту драму. Його кохана дівчина дуже ревнувала до Наталії Могилевської, і в якийсь момент пара розсталася. Повернути її вдалося, а згодом вона стала дружиною знаменитості.

Історія стосунків Наталії Могилевської та Влада Ями

Історія стосунків Наталії Могилевської та Влада Ями

Багато років обидва експлуатували тему можливого лишнього роману, але жодного разу не дізналися у тому, що між ними щось могло бути насправді. У своїх інтерв’ю і Наталія, і Влад говорять про те, що до романтики справа не дійшла. Хоча безумовно вони підтримували зв’язок і після завершення шоу.

Склалося так, що Ямі навіть довелося судити танці Наталі Могилевської з іншим партнером. Після початку повномасштабної війни в Україні хореограф забрав свою родину та рушив за кордон. Натомість Наталія Могилевська залишилася на батьківщині і активно гастролює.

Поведінка обидвох доволі цікава. Могилевська, можливо солідарності, а може на честь пам’яті минулої дружби, публічно взагалі не згадує про свого колишнього партнера,

Поведінка обидвох доволі цікава. Могилевська, можливо солідарності, а може на честь пам’яті минулої дружби, публічно взагалі не згадує про свого колишнього партнера. На даний момент навколо нього точиться багато розмов, а деякі зірки його взагалі відкрито критикують. Ні слів засудження, ні слів підтримки від Наталі Могилевської.

Натомість танцюрист також не поспішає згадувати свою колишню партнерку, хоча на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram постійно публікує найрізноманітніші архівні кадри, спогади та розповіді про минуле життя. Складається враження, наче Могилевської у ньому ніколи і не було.