|
20.07.2023 20:45

“Хтось є”: кохана Романа Свечкоренка з “Холостячки-2” вразила реакцією на проблеми в спальні з обранцем

 

Один з найулюбленіших учасників “Холостячки” серед аудиторії це Роман Свечкоренко. Психолог зміг побудувати не тільки доволі легкі та взаємно наповнені повагою стосунки з Златою Огнєвич, але й отримати довіру публіки. І хоча Роман отримав другий шанс від головної героїні і потрапив до фіналу, завоювати її серце йому не вдалося.

Кохана Романа Свечкоренка вразила реакцією на проблеми в спальні

Кохана Романа Свечкоренка вразила реакцією на проблеми в спальні

Невдовзі після завершення зйомок герой зміг знайти своє кохання. Мова йде про красуню Валерію, яка стала спочатку його дівчиною, з якою він активно знімав контент для свого блогу в соціальній мережі Instagram, а потім отримала від нього і пропозицію руки і серця.

Кохана Романа Свечкоренка вразила реакцією на проблеми в спальні

На публіці молоді люди часто з’являються разом, так і на новий випуск програми “Мекнув — питайте” вони прийшли разом. А от темою обговорення було питання, яке дуже цікавить глядачів. Примітно, що Роман відчував себе як риба у воді, адже його знання психології та в медицині прекрасно вписувалися у дискусію.

В якийсь момент зірки отримали від глядачки питання, чи дійсно якщо жінка не має близькості зі своїм чоловіком протягом 2 років, то в нього є інша. Валерія одразу ж заявила про те, що імовірніше за все так і є.

“Я би порадив би мабуть розходитись. Я думаю, що не зраджує. Це не показник”, — заявив Роман.

Володимир Остапчук тим часом порадив парі поговорити та знайти вихід із ситуації, ане замовчувати проблему і чекати, коли стане зрозуміло, що відбувається в стосунках. В свою чергу Валерія зізналася, що не змогла б витримати таких взаємин навіть місяць.

“Для мене навіть тиждень — це щось, хтось є. Це не показник, дійсно. Якби я потрапила у таку ситуацію… Я не знаю якби я туди потрапила, звичайно. Але я би не витримала, дійсно, мені би було дуже складно. Я би вже через місяць все, пока!”, — зізналася дівчина.

Окрему увагу редактори шоу звернули на те, що спочатку наречена Романа заявила, що чоловік скоріше за все зраджує, але почувши думку коханого, підтвердила, що це не показник.