|
25.07.2023 17:04

Нікіта Добринін після розлучення вже приймає пропозиції пити каву з незнайомками: швидко оговтався

Попри свою популярність Добриніну не дуже щастило з особистим життям, оскільки він був дуже зайнятий і весь свій час присвячував лише роботі та своєму розвитку. А також для Нікіти дуже важливо було знайти людину, яка б дивилась на світ, так само як і він сам. Але це, певно, найважча задача у житті кожного.

Родина Квіткової та Добринін

Отже, заради цього Нікіта пішов на шоу “Холостяк”, де намагався знайти справжні почуття. І варто зазначити, що Добринін таки зміг знайти жінку, яка полонила його серце. На фіналі чоловік обрав Дашу Квіткову, яка згодом стала його дружиною і змогла подарувати йому справжнє сімейне щастя.

Щоправда, тривало воно не вічно, а лише кілька років. Та за цей час Даша встигла народити для нього дитину. І нині Добринін вже два роки є татусем чудового хлопчика Лева. Але Даша і Нікіта вже встигли розлучитися, проте вони зберегли нормальні батьківські стосунки. І це завдяки тому, що вони відвідують психолога та хочуть, щоб їх син відчував повноту родини і любов тата і мами.

Звісно, розлучення – це складний процес. І неважливо прийнято воно шляхом розмов чи скандалів. Це ніби розірвати частину себе, адже почуття все одно певний період ще залишаються.

Та жити далі треба і рухатися у своєму темпі. Так робить і Добринін, він занурився з головою у роботу, а також часто проводить свій вільний час з друзями й це також добре допомагає йому пережити цей період. А от жінки у соцмережах, здається, вже полюють на холостяка. Адже нещодавно йому прийшла пропозиція випити каву. І чоловік відповів дуже неоднозначно: “Заманлива пропозиція”.

Сторіс Нікіти

А от чи піде Нікіта на побачення з незнайомкою, невідомо, але тепер у Добриніна подібних пропозицій вистачає. Але, здається, чоловік не готовий поки що будувати нові стосунки.