|
26.07.2023 11:34

Рука до руки та непідробні емоції: Злата Огнєвіч без макіяжу опинилася в міцних обіймах Тараса Цимбалюка

Автор: Юлія Ящук

Знаменита музична виконавиця українського шоу-бізнеу Злата Огнєвіч оприлюднила новину, що вона стала частиною акторської команди вистави “Основний інстинкт”. В складі акторів братимуть участь: Тарас Цимбалюк, Наталка Денисенко, Артем Єгоров, Анна Саліванчук. Втім, виступатиме вона в ролі співачки чи приміряє на себе нову роль на сцені – для українського глядача залишається ще таємницею.

Так, нещодавно знаменитий актор Тарас Цимбалюк оприлюднив світлини зі співачкою Златою Огнєвіч з репетицій вистави. Зірка на всіх фото постала зовсім без макіяжу, а ще в теплих обіймах свого колеги. Відчувається дружній та теплий зв’язок, який конче необхідний команді для кращої роботи.

Злата Огнєвіч без макіяжу опинилася в міцних обіймах Тараса Цимбалюка

Тарас  Цимбалюк повідомив, що з третього серпня розпочинається новий театральний сезон, тому на днях розповсюдять список українських міст, які можуть чекати на приїзд зірок з виставою “Основний інстинкт”.

“З третього серпня ми розпочинаємо новий театральний сезон! На днях оприлюднимо список міст, котрі ми вже запланували відвідати з серпня по листопад”, – розповів Цимбалюк.

На світлинах Злата та Тарас щасливі та усміхнені взаємодіють один з одним, дуркують та позують на спалахи камер, аби залишити ці моменти в пам’яті.

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч отримала хвилю обурень від росіян після того, як пораділа зруйнуванню Кримського моста. Виконавиця не змогла стримати радісних емоцій, коли дізналася про цю звістку в новинному просторі. Однак жителі російської федерації дорікнули артистці, мовляв, їй має бути соромно.