|
26.07.2023 15:02

“Приймайте своє тіло”: Настя Каменських приховує округлий живіт та вчиться любити нову себе – Потап готується

Автор: Юлія Ящук

З початку повномасштабного вторгнення артистка повністю увімкнулася до процесу допомоги ЗСУ та звичайним пересічним громадянам. Насті Каменських неодноразово “прилітало” від публіки, що вона з чоловіком Потапом зустріла війну за кордоном. Втім, згодом Каменських та Потап повернулися в Україну, але невдоволення не вщухли й нині.

Відома музична виконавиця Настя Каменських у новому інтерв’ю в гостях у знаменитої інтерв’юерки та громадської діячки Маші Єфросиніної надала відповіді на одні з найцікавіших питань від українців, зокрема про імовірне розлучення з Потапом, розвиток кар’єри під час війни та що знаменитість відчула в той самий день, 24 лютого.

Настя Каменських приховує округлий живіт та вчиться любити нову себе

За словами Каменських, розлучатися з Потапом вона не збирається, а спільного родинного контенту в соціальних мережах стало менше через напружені графіки в роботі. Вона продовжить допомагати Україні, донатити на ЗСУ, влаштовувати благодійні концерти та писати україномовні треки.

Нещодавно українська співачка Настя Каменських оприлюднила новий допис із важливим закликом любити себе, тим самим породивши нові плітки про вагітність. Утім, зірка запевняє, що не виношує свого первістка, а приймати власну “я” потрібно з усіма своїми відмінностями та унікальними особливостями.

“Любіть та приймайте своє тіло за його мудрість та витривалість. Любов та прийняття себе – це магніт, що притягує позитивні зміни у вашому житті”, – зазначила у дописі Каменських.

Нагадаємо, що Мережею ширяться плітки про імовірне розлучення Насті Каменських та Олексія Потапенка через зраду з боку чоловіка. Однак співачка стверджує, що на їхніх іменах намагаються нажитися, зради ніякої немає, а розлучатися ніхто не планує.