|
26.07.2023 14:44

“Зрадникам вигнання”: Концерт Ані Лорак у Туреччині скасували і навіть колишній Мурат Налчаджиоглу не допоміг

Лорак ніяк не може змиритися з тим, що її популярність потроху згасає, адже неодноразово концерти співачки скасовували й вона втрачала свої кошти та своє ім’я. І все це через свою мовчазну позицію. Адже коли росія напала на міста України, Лорак півроку навіть не виходила на зв’язок у соцмережах. Певно, нею керував страх, адже вона боїться втратити всі свої статки в росії та заплямувати ім’я серед українських прихильників.

Насправді ж у росії з її кар’єрою все доволі добре, бо тепер Лорак не лише співачка, а ще й акторка. І це єдине, що тішить Кароліну, адже навіть у Європі в деяких країнах її не хочуть бачити. Тому вже не один концерт було скасовано, але вона все ще не втрачає сподівань виступати в Європі з таким же успіхом, як і раніше.

Ані Лорак

Але насправді як раніше вже не буде, і якби Лорак це зрозуміла, то не виставляла б себе на посміховисько. Адже днями вона поїхала в концертний тур у Туреччину. Оскільки ця країна дуже лояльна до росіян і досі, адже це їхній заробіток у курортний сезон, то Кароліну вони приймають нормально, але не всюди, на щастя.

Річ в тому, що жінка з успіхом виступила у місті Белек, але в Анталії її концерт таки скасували. І все це завдяки українським активістам, які вимагали скасувати виступ жінки, що підтримує агресію росії проти рідної батьківщини.

Концерт Лорак в Белеке

Цю новину повідомив консул України в Анталії Олександр Воронін, разом з представниками посольства України вони звернулися до організаторів концерту з вимогами про скасування виступу Лорак у цьому місті. Рада директорів холдингу, до якого, власне, й належить концертний майданчик, підтримала пропозицію української громади та не дозволила Лорак виступити на великій сцені Туреччини.

Концерт Лорак у Анталії скасовано

Тож, хоч і рідко, але все ж таки здоровий глузд перевершує грошову вигоду, яку може принести виступ таких людей, як Лорак.