|
27.07.2023 11:15

Переможець “Холостячки” Андрій Задворний в сльозах розповів про останню зустріч з дочкою: “Я не можу збагнути”

Андрій вже прийшов на шоу з життєвим та сімейним  досвідом, оскільки чоловік був одружений певний період часу. А ще у нього є досвід батьківства, до того ж досить активного та насиченого. І це чудово, адже не всі батьки можуть приділити дітям достатньо часу. Зазвичай через роботу, бо вони ж хочуть, щоб їхні діти жили в гарних умовах, тому часто дуже багато працюють і рідко бачать дітей.

Андрій Задворний з дочкою

Любов батька є особливою для кожної дитини, адже з татом завжди весело, бо чоловіки самі як діти. Вони мають своє тепло, турботу, кохання, свій підхід. Для батька діти не менш важливі, ніж для мами, це варто розуміти й завжди давати батькові змогу проявити свою лагідну любов. Звісно, якщо він вміє проявляти її так, щоб не ранити. Бо дуже часто чоловіки не знають, що можна без люті піклуватися. Але все це дуже індивідуально.

Насправді чоловіки також багато відчувають, вони вміють і люблять проводити час із дітьми, оскільки й самі є дітьми в душі. Саме тому діти зазвичай більше люблять гуляти з батьком. Адже він на такій же хвилі. Так само й Задворний – він чудовий батько. Принаймні, складається таке враження, коли дивишся на його стосунки з дочкою.

Його Кіра точно знає, що таке батьківства любов, адже зі своїм татом дівчинка проводить багато часу. Він буває нав’язливим, але завдяки цьому чоловік і зберігає теплоту стосунків, бо він не відпускає доньку. І це працює, за той час, поки дівчинка була з ним, він влаштовував чудову атмосферу для їхніх спільних пригод.

Але днями Задворний виклав неймовірним щемливий пост, де попрощався зі своєю Кірою, яка вже полетіла в США. Помітно, як Андрію важко, адже він пригадав все, всі моменти.

Та головне, що чоловік не побоявся написати, що він 40 хвилин плакав, допоки писав свій текст. І все заради Кіри, щоб вона відчула неймовірну силу батьківської любові та смутку.