|
28.07.2023 21:25

“Наша історія закінчилась”: Неля Шовкопляс з “Сніданку з 1+1” публічно зізналася, що не живе з чоловіком

Неля Шовкопляс полюбилася українському глядачу завдяки своєму безкінечному оптимізму. Зірка вміє налаштувати на потрібний лад, що так високо цінується зранку. Тому зовсім не дивно, що телеведуча закріпилася у ранковому форматі.

Своє особисте життя вона завжди берегла від публічності. Зокрема її чоловік майже ніколи не з’являвся з зіркою на світських заходах, а також не фігурував у її публікаціях на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Неля наголошувала, що її обранець дуже цінує свою приватність. Однак 2 місяці тому вона повідомила, що у них з благовірним серйозна криза в стосунках. Прозвучало дане зізнання на заході Ілони Гвоздьової.

Неля Шовкопляс зізналася про кризу у стосунках з чоловіком

Неля Шовкопляс публічно зізналася, що не живе зі своїм чоловіком

Нещодавно Неля дала ексклюзивне інтерв’ю для Аліни Доротюк, в якому відповіла на її запитання стосовно шлюбу та її взаємин з чоловіком. Телеведуча підтвердила, що вони не живуть разом, хоча зізналася на сподівання щодо налагодження стосунків.

“Знаєш якось так дивно війна когось розводить, когось зводить навпаки, в мене відчуття таке, що ми зробили дуже велику переоцінку цінностей. При тому що я така, дівчина з характером. І я знаєш над чимось думаю, десь щось мені так, десь щось не так, але я би так сказала, у мене немає відчуття, що наша історія закінчилась. Можливо навіть все буде добре. Тому що тоді її на заході я озвучила, що ми не живемо разом. Я озвучила це, і це справді так. Але от саме через півроку після початку війни повномасштабної от враження таке, знаєш, що ми дуже різко подорослішали. І величезна кількість претензій відпала і ти як наче бачиш людину абсолютно інакше. І ти починаєш думати: а можливо можна ще поборотися? За ці стосунки… Не рубати їх там, не розходитись, не розлучатися, можливо можна щось зробити, і ми зараз в такому стані перебуваємо”

При цьому Неля зізналася, що вони вже подавали заяву на розлучення. Сталося це напередодні повномасштабної війни. Однак зараз пара поки що не готова розставатися.